Novinky, novinky, novinky a zas novinky

Poslední zprávy na web jsem dal těsně po vánocích, omlouvám se a nyní vše doženu!

Hodně se nám od té doby povedlo a mnohé nepovedlo. Nejprve to lepší: Jezz vyhrála oblastní výstavu a na mezinárodní se umístnila na krásném 3. místě z devíti fen. Obě výstavy posuzoval pan Korda, o to více nás těší krásné posudky, které jsme obdrželi. Nyní již Jezzabelle správně vyfotím, pošlu papíry a je uchovněná!:)

Lavinovou zkoušku dle národního řádu jsme sice neudělali, ale z poslušnosti jsem měl radost, i přes můj osobitý způsob běžkování se Jezz krásně naučila jít ve stopě za mnou. Takže snad příště. 

Plošné "áčko" dle mezinárodního řádu se nám také nevydařilo, opět mi ale Jezz udělala radost s poslušností i s překážkama.

Radost Veronice udělal Šako a získal zkoušku RHT-E, takže bylo co slavit.

Následující zkoušku tentokráte národní plošnou cadaverovou již Jezzabelle získala, bohužel ale další cadaverovou sutinovou jsem ji zkazil (trochu jsem jí nevěřil, moje chyba), má málo nacvičeno, ví co hledat, ale to značení musíme zlepšit. Takže určitě příště:)

Všechny fotky najdete opět jako vždy na jezzabelle.rajce.idnes.cz/ , jsou tam i fotky z prodlouženého víkendu v Kašperkách, kde jsme nachodili spoustu kilometrů, viděli spoustu krásných věcí, nechali se okouzlit nádhernou přírodou a také navštívili výbornou kavárnu a restauraci Nebespán, fakt doporučuji!


Chovatelská stanice JEZZABELLE

Tyršova 127
373 44 Zliv

alternativně Zlatá Koruna
+420 602 753 153 prochazka.frana@email.cz
Vytvořeno službou Webnode