Vyhráli jsme!!!!!!!!!!!!

Po nevydařených mezinárodních zkouškách RHFL-A, kdy jsme s Jezz vynechali jednu osobu a nesplnili tak limit zkoušky, jsme se jako jeden z domácích závodníků zúčastnili tak jako loni záchranářského závodu Poháru ČEZ nebo-li Poháru města Hluboká nad Vltavou.

 

Samozřejmě při mezinárodních zkouškách na Spáleništi byla chyba opět na mojí straně, při nalezení první osoby jsem se s Jezz nevrátil zpět na místo kde jsme osu postupu opustili, ale kousek dál, tedy za místo kde byla údajně druhá hledaná osoba, tudíž jsme došli na konec terénu a při zpáteční cestě nejen docházely Jezz síly, ale došel i čas:(. Od rozhodčího Jezz dostala pochvalu, ze mne už tak nadšený nebyl, škoda že jsme zkoušku nezískali, snad příště.

 

Jako loni, tak i letos jsem se s Jezzabelle přihlásil na Pohár ČEZ. Loňské 2.místo mne motivovalo a přípravu jsem spolu Terezkou Čmejrkovou a jejím boxerem Brucem nepodcenil. Skoro každodenní brigády na cvičáku a poté výcvik jsme završili vynikajícím umístěním na 1.(Jezz) a 3. místě(Bruce)! Jo a cvičák samozřejmě taky prokoukl.

Mimochodem Jezzabelle našla všech 5 osob ve dvouch terénech, jako jediná!

Chovatelská stanice JEZZABELLE

Tyršova 127
373 44 Zliv

alternativně Zlatá Koruna
+420 602 753 153 prochazka.frana@email.cz
Vytvořeno službou Webnode